Publicat de: Flavia Crainicu | 04/12/2009

DOR … de vRaJa

Mereu dupa o pauza lunga te intorci la lucru cu emotie: poate ai pierdut legatura cu obiectul creatiei tale si nu o s-o mai gasesti, poate… s-a risipit vraja.

Stagiunea 2009-2010 am inceput-o cu un spectacol la Targoviste. Pe drumul inapoi la Bucuresti, inghesuiti cu totii intr-un Volvo vechi, cu tot decorul dupa noi, am cantat!

Rasuna parca totul in jurul nostru, natura, noaptea parca vibrau la entuziasmul nebun pe care il aveam, bucuria ca suntem din nou impreuna, ca ne intalnim din nou cu spectatorii. O secunda m-am simtit departe, in trecut, ca un actor buclucas intr-o caruta plina cu decoruri si costume, cu prieteni-colegi. Intreaga mea fiinta a respirat magia acelei seri.

Al doilea semn ca hipiotii nu au pierdut magia a fost in seara de 21 octombrie.

Spre sfarsitul spectacolului, cand Star ii da inapoi inelul lui Allan, am vazut din spate, proiectate pe panza alba, umbrele lor. Erau pe aceeasi linie, profilul lui Star fiind mai jos, in dreptul plexului fostului iubit.

Tot monologul acela a fost spus in aceasta simetrie perfecta, fiecare uitandu-se nu unul la celalalt, cum se intampla de fapt pe scena- cele doua surse de lumina ii proiectau pe panza disparat: priveau in directii opuse. Cand Star i-a intins inelul i l-a dar undeva in departare, iar Allan l-a primit… de undeva din departare. Apoi s-au risipit.

Priveam la aceasta secventa minunata, stiind care este adevarata arhitectura a scenei, si mi s-a parut ca toata esenta spectacolului a stat in acele 2 minute pe care le crease … hazardul sau, poate, … magia piesei. Magia regasita, puternica, impresionanta!

Hipiotii au revenit. Oferim din nou, cu fiecare spectacol, un strop de magie, o farama de iubire si un gram de nebunie.

Veniti cu noi sa oprim ploaia, veniti…

sub umbrela noastra galbena!

Cristina „Big John” Barna

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: